su kaçağı tespiti Things To Know Before You Buy

Wiki Article

Son teknoloji cihazlarımız sayesinde, su sızıntılarının kaynağını hassas bir şekilde belirleriz, böylece gereksiz yere yapılan işlemleri önler ve zamandan tasarruf sağlarız.

Teknolojinin bu denli gelişmediği dönemlerde tesisatlar kırılarak veya yıkılarak su kaçağı bulma problemleri giderilmekteydi. Su kaçağının yerini tespit edinceye kadar tesisat kırılmaktaydı. Bu durum hem zaman kaybına yol açmakta, hem de

Banyoda su birikmesi, banyo giderinde tıkanıklık olduğu anlamına gelir. Evet, bu durumda alt katın tavanından su geliyor olabilir. Ancak bu durum tıkanıklık ile ilgili değil. Banyoda bulunan fayanslardan kaynaklanan bir durum olur. Banyoda bulunan fayansların aralarında derz dolgu bulunur.

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Termal kameralar: Sızıntı noktalarında sıcaklık farklılıklarını tespit ederek su kaçaklarını belirlemek için kullanılır. Sızıntı alanı genellikle çevresinden daha soğuktur veya daha sıcaktır ve termal kamera bu farkı görsel olarak gösterir.

Bu sebepten su kaçak tespiti dolayı uygun fiyatla hizmet vermenin de bir sınırı vardır. Bu alanda bir piyasa oluşmuştur. Söz konusu piyasanın altında hizmet veren 100 firmadan 90’ı kişileri mağdur etmektedir. Su kaçağı tespiti konusunda bir firmayla çalışmadan önce referanslarına göz atmanızı öneriyoruz.

Tadilat fiyatları yapılan çalışmalara göre değişmektedir. Temiz su borularında ve kalorifer borularında ufak çaplı tadilatlar söz konusuysa su kaçağı tespiti su kaçak tespiti yapan ekip tadilat fiyatını belirterek hemen tadilatı yapar.

Meltem Hanım, Su izlerinin oluşması ya üst kattaki komşunuzun tesisatındaki bir kaçaktan oluşabilir yada yan binada oluşan bir su sızıntısından meydana gelebilir, dilerseniz Protesisat olarak sizi üzeen su kaçağının yerini noktasal olarak bulabiliriz.

Temiz su ve kalorifer tesisatı kaçaklarında termal kamera ve su sesini algılayan cihaz ile bulunmaktadır. Termal kamerayla su kaçağı tespiti genelde sıcak su kaçaklarında ve kombi su kaçağı tespitinde yapılır.

Su kaçağı olduğunda seramikleriniz arasındaki derzler renk değiştirmeye ya da zeminde ister kuru ister ıslak olsun yüzeye su çıkmaya başladıysa bir yerde su kaçağı olduğuna emin olabilirsiniz.

Su kaçağı tespit su tesisatçısı cihazlarıyla su kaçak tespiti erken müdahale ederek su kaçaklarını hızlıca onarabilir ve böylece su faturalarınızı kontrol altında tutabilirsiniz.

Termal Kamera : Temelde ısıyı esas alan bu görüntüleme cihazı ile kalorifer tesisatı, sıcak su tesisatı gibi sıcak suyun geçtiği boruların yerinin tespit edilmesi için kullanılır. Su sızıntısının tespiti için gerek duyulması halinde termal kamera kullanmaktayız.

Herkeze merhaba ben medet 15 yildir tesisat isleriyle ugrasiyorum anadolu ak ve su tesisatçısı gunes sigorta firmalarinin tesisat islerini yapiyorum

Report this wiki page